eBook

Buku Panduan Membuat EM Ikan Keli

ready uploads

Rm 100

Ini adalah Buku Panduan Asas cara-cara membuat EM makanan tambahan semulajadi untuk anak benih dari usia 3 hingga ke ikan keli matang.

Panduan membuatnya sangat mudah dan boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja. Sekiranya EM ini dijual kepada penternak-penternak ikan keli ianya sangat lumayan.

Buku Panduan Menternak Ikan Keli

ALIM1341

Rm 100

Ini adalah Buku Panduan Asas cara-cara menternak ikan keli dengan lebih efektif dan berkesan, anda akan diajar cara-cara menternak ikan keli dengan cara yang betul dan menguntungkan.

Contoh Kertas Kerja Projek Ikan Keli

ready

Rm 200

Ini adalah contoh Kertas Kerja  Projek Ternakan Ikan Keli  dan amat sesuai untuk pemohon Masyarakat Kita Orang Asli yang bercita cita didalam bidang perniagaan berasaskan Pertanian & Penternakan.Khas untuk Orang Asli sahaja.

Kertas Kerja Bantuan Projek Ternakan Ikan Keli Dalam Bentuk Pendrive.

ALIM1346

Rm 500

Contoh Kertas Kerja Projek Ternakan Ikan Keli dalam bentuk PENDRIVE KOMPUTER.

Berminat sila hubungi saya : 0192361080 ( syukrilan ).

~ Harganya mahal sebab Ilmu & Maklumat di dalam nya amat beharga buat anda dan kami, tiada paksaan buat anda sekiranya ingin membeli prodak kami, terpulang kepada anda dan kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku apa-apa kerugian buat anda.

~ Yang nyata ialah ini adalah hasil kerja kami yang asli, setiap perniagaan yang kami jalankan, kami inginkan keuntungan. sekiranya wahai Masyarakatku Orang Asli ingin maju didalam apa jua perniagaan diceburi maka kita haruslah berani menanggung risikonya maka ini anda di adalah usahawan yang sejati…

Responses

  1. Aku baru jumpak Web ong nin..bagus jgk kitak stay online…akuk adak cadangan baik..akuk nak wat satuk web blog khas la yang citak pasal industri hiburan uwang kitak hajak…macam-macam kitak leh wat download apak-apak lagik dlm web tuk..mungkin kitak bleh kongsi idea..dan pengetahuan untuk majukan lagik industri muzik uwang kitak nin…

    • bagus jugak idea ong tu…kiten sapport lah..

  2. wah bgus nyak….barulah adak stail orang kitak la nin.klu nyap nak tahu perkembangan muzik org kitak kenalah tunggu radio asyik sebarkan…..sll up date lah blog gun nin yak…

    • ok tq….cik eimahyas…..apa2 pun tq kerna bagih kamin sokongan.

  3. sy skong 100% nak harap asyik fm je pun x leh gak kt kna grakan sndiri,agak 2 bile….plz inform kalau blog tu d laksanakan

  4. saya tunggu nak copy je ilmu ataupun bahan boleh jadikan rujukan atau panduan…harap harap dapat keluarkan pada masa m,asa akan datang semoga berjaya ////////////

    • k..

  5. biler mau kerjasama…???

  6. kertas kerja projek keli yg khas tuk oA tuh cam best plak sayer tgk… ^_^


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: